lørdag 12. mai 2012

Europeisk marked

Kulinariske nytelser.
Lekre fristelser.
Smakfulle delikatesser.
Sanselige og frydefulle opplevelser, - på flere måter.




















Tyske pølser, - rett fra grillen, spansk paella i store panner,
oliven fra Hellas, - i flere varianter,
franske crêpes, cassoulet , italienske og hollandske oster,
såper fra Frankrike, - med duft av lavendel, engelske karameller,
skinker og pølser, olivenoljer og all slags bakverk.

Jentene og jeg har besøkt EUROPEISK MARKED i Bergen.

Om vi lot oss friste til å kjøpe noe? JA!!!
Goudaost, Parmesan og assorterte oliven,
samt fylte vinblader.

I tillegg fikk jeg med meg et godt tips, om oppbevaring av Parmesan.
Den blir best om den får ligge på kjøkkenbenken (i romtemperatur),
innpakket i papir. På den måten blir smaken rikere og rundere.